ΠΑΓΚΟΙ RESOPAL

Οι πάγκοι κουζίνας original RESOPAL® οφείλουν την επιτυχία τους στο μοναδικό συνδυασμό χαρακτηριστικών απόδοσης και στα οφέλη που προσφέρουν. Επιπλέον ένα ευρύ φάσμα αισθητικών παραλλαγών του ενδείκνυται για απεριόριστες δυνατότητες σχεδιασμού.Οι πάγκοι κουζίνας original RESOPAL® έχουν μέγιστη ανθεκτικότητα στη θερμότητα (αντοχή στους 230 C), μπορούν εύκολα να καθαριστούν,είναι ανθεκτικοί σε όλα τα κοινά χημικά προϊόντα οικιακής χρήσης.Οι επιφάνειες τους είναι 100% αδιάβροχες, μη-πορώδεις οδηγώντας έτσι σε μια επιφάνεια που είναι πολύ υγιεινή και κατάλληλη για το περιβάλλον της κουζίνας.

Ο πάγκοι κουζίνας original RESOPAL® δεν έχουν καθορίσει μόνο την έννοια της σύγχρονης εντοιχισμένης κουζίνας, αλλά επιπλέον παραμένουν πρωτοπόροι και trendsetter για το σχεδιασμό της κουζίνας.

Η σύνθεση του πάγκου κουζίνας original RESOPAL® αποτελείται με απλά λόγια από ένα φύλλο Hpl original RESOPAL® πάχους 0,8 χιλιοστών μορφοποιημένο σε προφίλ πάγκου κ κολλημένο πάνω από το μπροστινό άκρο μοριοσανίδας πάχους 38 χιλιοστών.Επιπλέον στο κάτω μέρος είναι σφραγισμένος με ειδική αδιάβροχη υδατοφραγή.

Ως προιοντα με βάση το ξύλο είναι εύκολο και αποτελεσματικό να επεξεργαστούν και να εγκατασταθούν με τα κλασικά ξυλουργικά εργαλεία.

ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟΙ ΠΑΓΚΟΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ HPL :

Οι παρακάτω κωδικοί βρίσκονται σε άμεση διαθεσιμότητα σε τουλάχιστον μία από τις ακόλουθες διαστάσεις:

  • 5200mm x 600mm x 38mm,
  • 5200mm x 640mm x 38mm ,
  • 5200mm x 900mm x 38mm

Ετοιμοπαράδοτη πλάτη Resosplash

  • 3660mm x 660mm x 8mm
    3660mm x 1320mm x 8mm

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΠΗΣ ΤΩΝ ΠΑΓΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ !